Tilaa kylpyhuoneen putkityöt Joensuussa ja lähialueilla

JiiPeen Putki on osaava LVI-alan ammattilainen. Toteutamme kylpyhuoneiden putkityöt vahvalla osaamisella niin taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksillekin. Palvelualueemme kattaa Joensuun lähialueineen. Lue lisää ja tilaa ammattilainen apuun jo tänään!

Ota yhteyttä

Onko suunnitelmissasi kylpyhuoneremontti? Me JiiPeen Putkella toteutamme kostea- ja märkätilojen putkityöt Joensuun alueella sekä lähiseudulla. Toteutamme LVI-asennukset suihku- ja WC-tiloihin tarkasti ja luotettavasti, korkealaatuisia materiaaleja käyttäen.

Turvallisen ja toimivan lopputuloksen takaamiseksi on tärkeää, että kylpyhuoneen putkityöt tehdään ammattitaidolla ja tarkkuudella alusta loppuun. Näin ehkäistään myös vesivahingon riskiä. Meillä JiiPeen Putkella on pitkä kokemus märkätilojen putkitöistä ja -asennuksista, joten voit luottaa työmme laatuun. 

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

LVI-asennukset kylpyhuonetiloissa vuosien kokemuksella

JiiPeen Putki hoitaa kylpyhuoneen putkityöt ja putkisaneeraukset lujalla ammattitaidolla. Meillä on runsaasti kokemusta alalta ja olemmekin keränneet vahvan tietämyksen ja osaamisen putkitöistä. Meille asiakkaan tyytyväisyys on avainasemassa kaikessa toiminnassamme.


Teemme työt aikatauluista kiinni pitäen, koskaan laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä meihin, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun toiveitasi vastaava palvelukokonaisuus!

Tutustu myös putkisaneerauksiin
Puhelin-ikoni

Kaipaatko kylpyhuoneesi putkitöihin ammattilaisen apua? JiiPeen Putki hoitaa homman! Toimimme Joensuussa ja ympäryskunnissa.

Pyydä tarjous