Putkisaneerausta lujalla ammattitaidolla Joensuussa ja lähikunnissa

JiiPeen Putki tekee omakotitalojen ja kesämökkien putkisaneeraukset pitkän kokemuksen tuomalla lujalla ammattitaidolla. Teemme putkiremontteja myös taloyhtiöille. 

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti Joensuussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ammattilaiseen, kun kiinteistösi tarvitsee osaavaa putkimiestä!

Ota yhteyttä

Putki- tai linjasaneerauksella tarkoitetaan kiinteistön vesi- ja viemärijohtojen uusimista tai kunnostamista. Kodin putkityöt on aina hyvä jättää osaavalle alan ammattilaiselle. Kun siis edessä on rakennuksen putkiston huolto tai vaihto, pyydä apuun JiiPeen Putki.

Toteutamme ammattitaidolla putki- ja viemärityöt aina maalämpöpumppujen huolloista hanojen vaihtoon. Toimimme joustavasti ja ammattitaidolla, joten voit luottaa siihen, että hoidamme työn vaivattomasti, laadusta koskaan tinkimättä.

Yrityksemme sijaitsee Joensuussa, mutta palvelualueemme kattaa myös lähikunnat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue myös kylpyhuoneen putkitöistä

Monipuoliset palvelut

Putkisaneerauspalvelumme kattavat kaikki kotisi tai muun kiinteistösi putkityöt, kuten hanojen ja pönttöjen korjaukset ja vaihdot, putkirikkojen korjaukset, allaskaappien asennukset sekä maalämpöpumppujen huoltotarkastukset, korjaukset ja vaihdot.

Teemme työt aina sovituista aikatauluista kiinni pitäen ja kuljetamme myös töistä kertyneet roskat kaatopaikalle. Kun toiveenasi on saumaton ja laadukas putkisaneerausurakka, soita paikalle JiiPeen Putki!

Pidämme huolen kesämökistäsi

Tarvitsetko apua kesämökkisi ylläpidossa? Me JiiPeen Putkella tarjoamme myös mökkitalkkarin palvelut! Hoidamme puolestasi mökin ja pihapiirin perushuollon luotettavasti ja teemme tarkastuskäyntejä sopimuksen mukaan.

Tilaa mökkitalkkarin palvelut!
Puhelin-ikoni

Kun edessä on putkisaneeraus, kutsu paikalle JiiPeen Putki. Toteutamme putkiremontit vahvalla ammattitaidolla Joensuussa ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä